top of page

Wie zijn wij?

Schermafbeelding 2019-09-30 om 12.21_edi

Sara Ederveen - eigenaresse 

Voor mijn tweede verjaardag kreeg ik het meest toffe verjaardagscadeau ooit, namelijk een pony! Toen ik er een paar jaar later zelf te groot voor was geworden liet ik er af en toe wat kindjes op rijden. Vanuit dit punt begon PSE langzaam maar zeker te groeien. Zelf reed ik intussen verder op verschillende grotere pony's en in 2013 maakte ik de overstap naar de paarden. Ik vind het overbrengen van mijn kennis en ervaring geweldig en de combinatie van kinderen en pony's maakt dit helemaal compleet.

Marleen van Kaam - instructrice

Hoi hoi! Mijn naam is Marleen en ik geef paardrijles bij PSE. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek tussen de pony’s en heb altijd fanatiek paardgereden. Ik ben begonnen met dressuur en uiteindelijk heb ik dit gecombineerd met springen en eventing. Tegenwoordig woon ik in Arnhem samen met mijn vriend en rijd ik samen met Sara op haar paard Ibiat.  Ik vind het ontzettend leuk om kinderen meer te leren over de pony’s en het paardrijden. Het is geweldig om de kinderen te zien ontwikkelen en genieten; plezier maken is uiteindelijk waar het allemaal om gaat. Hopelijk zie ik jullie snel eens bij PSE!

marleen.jpg
Eefje_k3e0nk_edited.jpg

Eefje Ederveen - inval-instructrice

He hallo! Mijn naam is Eefje Ederveen en ik ben de zus van Sara. Ik heb jarenlang een eigen paard gehad en dressuurwedstrijden gereden, maar wegens drukte van mijn werk heb ik hem helaas moeten verkopen. Ik rij nu nog regelmatig paarden van andere mensen en wellicht pak ik het in de toekomst weer verder op! Verder geniet ik er ontzettend van om leerlingen mijn kennis bij te brengen, hun te zien groeien en vooral zien genieten! 

bottom of page